Produse Populare
Contactați-ne
Address: MD-2004, mun. Chişinău, str. Columna 170/3
Urmărește-ne

Produse de la fermă

Velmart

Am invitat cei mai buni fermieri moldoveni ca să vă ofere produse naturale, extra proaspete de înaltă calitate.

Avantajele produselor de la fermă față de cele fabricate la întreprinderile mari sunt evidente. Regimul alimentar  și condițiile de viață ale animalelor crescute la combinat  și la fermă diferă.

Ca exemplu, puii de la fermă ciugulesc boabe, nu nutrimente și nu stau în cușcă, ci se plimbă pe gazon. Fermele care cresc animale pentru a obține produse ecologice oferă animalelor tot ce este mai bun: iarbă proaspătă, legume, cereale și fructe, suplimente de vitamine și minerale.

Produsele de la fermă se deosebesc prin gustul lor mai pronunțat, conțin mai mulți nutrienți, proteine ​​și vitamine. Consumul regulat de carne naturală este o condiție prealabilă pentru o dietă bine echilibrată.

Carnea naturală, și produsele lactate stau la baza multor feluri de mâncare delicioase, care pot fi preparate în diferite moduri. Sunt ideale pentru copiii mici, femeile însărcinate, pentru persoanele în vârstă și pentru cei ce au grijă de greutatea sa.

Toate produsele fermiere de pe rafturile magazinelor noastre sunt fabricate în cantități limitate la ferme private cu respectarea maximă a standardelor calității. Prin urmare, puteți fi sigur de prospețimea și calitatea produselor. Încercați ca să vă convingeți!

În curând, produsele fermiere vor apărea pe rafturile întregii noastre rețele.

Latesse

Doar produse naturale. Recipientele din sticlă ajută la păstrarea gustului natural, iar amplasarea fermei contribuie la producerea de produse ecologice.

Mezelbrav

Primul de pe piață pentru produsele din carne fabricate din materii prime locale. Încredere în calitatea produsului oferit. Inovație de fabricație.

Lactana

Doar produse proaspete si naturale din lapte de vaca