Produse Populare
Contactați-ne
Address: MD-2004, mun. Chişinău, str. Columna 170/3
Urmărește-ne

Mărci Comerciale Proprii

Velmart

ТМ №1

Produsele TM „NR 1” – garantează că produsul dat  este cel mai ieftin din categoria sa de produse. Una dintre principale mărci ale companiei. Are un sortiment larg în categoriile alimentare și non-food, satisface la maxim nevoile de bază ale clienților și corespunde tuturor standardelor de calitate.

HIT Produs

Marca principală a companiei, care vizează satisfacerea maximă a nevoilor clienților, este reprezentată în aproape toate categoriile de produse. Acesta este un produs de calitate la un preț atractiv, care concurează activ cu mărcile cunoscute.

Day By Day

O linie de produse pentru îngrijirea corpului, produse de îngrijire personală, produse cosmetice și medicale. Produsele date sunt verificate în mod regulat în laboratoare iar datorită prețului lor redus, oferă un mare avantaj față de alte mărci cunoscute.

Max Effect

Produse de curățare de înaltă calitate la un preț redus, a căror calitate nu este inferioară omologilor săi. O astfel de rentabilitate a produselor de curățat pentru domiciliu poate fi apreciată de către fiecare cumpărător.

Winix

Această marcă prezintă articole electrice și aparate de uz casnic. Peste 60% dintre clienții noștri preferă bateriile Winix. Prețul accesibil și calitatea au ajutat Winix să-și câștige publicul.

Graan

Cafeaua Graan este un amestec exclusiv de 70% Arabica și 30% Robusta, creat special pentru clienții VELMART. Gust bogat, echilibrat, cu amărăciune ușoară și aciditate delicată. Pot fi distinse note de ciocolată, caramelă, nuanțe citrice.