Produse Populare
Contactați-ne
Address: MD-2004, mun. Chişinău, str. Columna 170/3
Urmărește-ne

Despre Noi

Velmart

Avantaj - prețuri reduse

Velmart activează într-un format nou pentru Moldova, fiind un hipermarket care oferă reduceri. Conceptul – este de a oferi prețuri reduse pentru întreagul sortiment al hipermarketului.

Unul dintre principalele avantaje ale rețelei Velmart – este politica cît mai aproape de producător care-i oferă companiei un mare avantaj – preț scăzut. Datorită absenței lanțului de intermediari, putem oferi  clienților noștri un preț bun pentru portmoneu. Preferăm cooperarea cu producătorii și furnizorii autohtoni, contribuind la crearea noilor locuri de muncă.

Controlul calității

Toate mărfurile, sortimentul cărora este reprezentat vast pe rafturile noastre, atât cele importate, cât și cele autohtone, dețin acte care certifică calitatea și siguranța acestora.

Toate categoriile produselor de producție proprie (semifabricate din carne și pește, produse de panificație și cofetărie, produse culinare) sunt supuse controlului de laborator, care se efectuează la laboratoarele  acreditate.

Monitorizarea prețurilor și realizarea mărfii

Dezinfectarea și igiena personală a personalului

Dezinfectăm zilnic încăperile de producere și echipamentul de lucru, suntem certificați și aprobați pentru producer în industria alimentară.

Toți angajații beneficiază de echipament de lucru care corespunde standardelor sanitare și este adaptată fiecărui loc de muncă.

Administratia unitătilor comerciale monitorizează cu atenție starea sănătății și igiena la producere a personalului de rând. Toți angajații magazinului au cartele medicale și periodic trec examinările medicale în conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătății al R.M. Personalul tuturor unitătilor comerciale trec anual pregătirea obligatorie cu privire la normele igienei de producere și normele sanitare în lucrul cu produsele alimentare, care apoi se certifică.

- Est. 2010 -

Istoria Noastră

2010
Начало.
Открытие первого гипермаркета в Украине.
2014
Первый гипермаркет.
Открытие первого гипермаркета в Молдове по адресу ул. Константин Брынкушь, 3
2017
Продолжение.
Открытие двух супермаркетов «Velmart» по адресам : пл.Димитрие Кантемир,1 и бд. Димитрие Кантемир,3
2021
Новый магазин.
Открытие четвертого магазина по адресу ул.Киев, 16/1.